Fine art prints van onze beste foto’s

Fine Art America: de ideale locatie om je mooiste foto’s te verkopen als fine art prints voor aan de muur

Een selectie van de beste foto’s van Dolfilms is nu verkrijgbaar als fine art prints via de website Fine Art America. Fine Art America bestaat sinds 2006 en verkoopt werken van diverse soorten kunstenaars. Van schilderijen, sculpturen, tekeningen en juwelen tot foto’s. Fine Art America biedt kunstenaars de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze hun werken te verkopen door alle bestellingen af te handelen zodat de kunstenaar daar geen omkijken naar heeft. Het is kortom een marktplaats die kunstenaars een platform biedt hun werken aan te bieden en te promoten en de complete afhandeling rond verkoop voor zijn rekening neemt. Een kunstenaar bepaalt zelf hoeveel hij aan de verkoop wil verdienen door zijn eigen ‘mark up’ te bepalen. Uiteraard wordt de verkoopprijs verhoogd met de kosten die FAA maakt voor materialen.

De website van FAA biedt diverse tools voor marketing en promotie, zoals automatische posts naar je persoonlijke Facebook wall of business page als je een nieuwe foto te koop aanbiedt en zelfs een knop op je pagina zodat bezoekers direct in je winkel bij FAA  kunnen shoppen.

Dolfilms heeft nu een aantal foto’s geselecteerd die nu te koop zijn als fine art prints. Vooralsnog is het een beperkte selectie, maar deze zal in de loop van de tijd worden uitgebreid. Hieronder een slideshow van de foto’s die nu verkrijgbaar zijn, verdeeld over vijf galleries: Flowers, Scotland, Italy – Tuscany, Animals en Wales.

Art Prints